Cine este Sorin Chelmu?

Poate te întrebi cine sunt..

Experiență și carieră în administrație

Cu o fundație solidă în zootehnie și o atracție constantă către administrarea proceselor de producție, ai ocupat poziții cheie, cum ar fi Secretar General al Guvernului și în ministerele Economiei și Agriculturii. Un CV selectiv este disponibil pe site pentru a reflecta aceste realizări.

Educație și angajament social

Ca profesor universitar, subliniezi importanța educației continue și a sprijinului academic pentru tineri, promovând necesitatea locurilor de muncă bine plătite pentru a încuraja tinerii să rămână și să contribuie la dezvoltarea locală. Dedicația față de predare și administrare este văzută ca esențială pentru progresul societății.

Implicare politică și viziune pentru Vaslui

Întors în Vaslui cu Partidul AUR, propui un plan de guvernare axat pe atragerea investițiilor, crearea de locuri de muncă și sprijinirea tinerilor în formarea și găsirea unui loc de muncă în regiune. Aceste planuri sunt prezentate ca soluții concrete, nu doar promisiuni, cu scopul de a transforma judetul după alegerile viitoare.

Echipa de AUR pentru Vaslui

Impreuna cu echipa mea de specialisti si oamenii care doresc cert sa investeasca in Vaslui, ca Presedinte al Consiliului Judetean Vaslui din partea Partidului AUR, sunt sigur ca pot reda demnitatea vasluienilor prin crearea viitorului pe care il merita, atat pentru ei, cat mai ales pentru viitoarele generatii.
Nevoile cetățenilor sunt tot mai diverse și complexe, iar Alianța pentru Unirea Românilor Vaslui își asumă misiunea de a construi un județ modern, prosper și sigur.