[trx_widget_audio scheme=”default” url=”https://sorinchelmu.ro/wp-content/uploads/2017/11/sample-melody.mp3„]

Alătura-te cauzei noastre pentru o Românie autentică și unită!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își propune să redefinim viitorul națiunii noastre prin promovarea valorilor tradiționale și conservarea identității naționale. Cu un angajament ferm pentru ideile de suveranitate și integritate teritorială, AUR vizează o Românie Mare în cadrul unei Europe a națiunilor.

Principiile noastre:

1. Unire: Susținem proiectul de unire a României cu Republica Moldova, o prioritate strategică națională, și ne angajăm să contribuim activ la consolidarea relațiilor interetnice și culturale între cele două state.

2. Credința și Familie: Afirmăm importanța credinței creștine și a familiei tradiționale în societatea românească. Susținem valorile morale fundamentale și ne opunem vehement secularizării și atacurilor împotriva simbolurilor religioase. Familia, definită prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie, este piatra de temelie a societății noastre, iar AUR își dedică eforturile pentru protejarea și promovarea acestei instituții.

3. Libertate : Ne dedicăm apărării libertății de expresie și combatem ideologiile care subminează structurile și valorile tradiționale ale societății. Marxismul, corectitudinea politică și ideologia de gen sunt văzute ca amenințări la adresa ordinei noastre sociale.

Implică-te!

Te invităm să te alături mișcării noastre, fie prin participarea activă în cadrul acțiunilor noastre, fie prin susținerea candidaților AUR în alegeri. Fiecare contribuție contează și poate schimba cursul istoriei noastre naționale.

Este timpul să acționăm împreună pentru o Românie mai bună, mai puternică și mai respectată. Vino alături de noi și contribuie la scrierea unei noi pagini în istoria țării noastre!

Leave A Comment