Poate te intrebi cine sunt?

Ma numesc Sorin Chelmu, m-am nascut in Vaslui, in comuna Bogdana, intr-o familie de oameni muncitori, cu dragoste pentru agricultura. Am invatat de la o varsta frageda ce inseamna munca de camp, roadele acelei munci, provocarile oamenilor dedicati din Vaslui, cat si mandria cu care acestia isi faceau muncile.

Am urmat calea studiului aprofundat in zootehnie, insa am fost atras tot timpul de componenta administrativa a proceselor de productie. Pasiunea pentru administratie m-a impins sa ma dedic intru totul perfectionarii aparatului administrativ, ca Secretar General al Guvernului, Secretar general in Ministerul Economiei, Secretar General in Ministerul Agriculturii si nu numai. Am inclus in acest sens in prezentul site un CV selectiv cu privire la activitatea mea anterioara si prezenta.

Cercetarea si educarea viitorului nostru sunt doua subiecte care ma impulsioneaza constant sa imi doresc mai mult pentru colectivul din care fac parte. Ca profesor universitar vad des importanta sustinerii tinerilor in drumul lor academic si sunt sigur ca, daca ar fi o sustinere constanta pentru ei, inclusiv cu locuri de munca platite corespunzator, multi ar prefera sa ramana si sa lucreze in tara. Predarea si administrarea sunt doua activitati cu foarte multa responsabilitate si consider ca trebuie dedicare maxima pentru ele. Viata cere dedicare, in special daca este in slujba oamenilor.

Revin in Vaslui, alaturi de Partidul AUR, cu foarte multa experienta acumulata si dorinta sa readuc judetul acolo unde ii este locul in tara. Revin cu un plan de guvernare care sa atraga investitii, sa creeze locuri de munca, sa ajute tinerii sa se pregateasca profesional si sa isi gaseasca loc de munca in judetul Vaslui. Ce propun nu sunt promisiuni, cum au tot mai facut alesii in judet, ci planuri concrete care, dupa alegerile din 9 iunie, vor deveni si realitate.

Impreuna cu echipa mea de specialisti si oamenii care doresc cert sa investeasca in Vaslui, ca Presedinte al Consiliului Judetean Vaslui din partea Partidului AUR, sunt sigur ca pot reda demnitatea vasluienilor prin crearea viitorului pe care il merita, atat pentru ei, cat mai ales pentru viitoarele generatii.

Pentru toate acestea am nevoie de increderea voastra, pe data de 9 iunie, la alegerile pentru Presedintia Consiliului Judetean Vaslui.

Leave A Comment